Kyckling, Paps, Indian spirit m.m...

Någon hade vänligheten att ringa och väcka mig strax innan 7 imorse. Detta är i och för sig ingen direkt skandal men att jag sedan somnade om var idiotiskt eftersom att jag då vaknar och är stört trött. Nåväl, jag steg i varje fall upp och hälsade min familj godmorgon - min familj består numer också av Paps som är hemme en runda från Afrika - trevligt.
För en gångs skull var jag hungrig som fan och förberedde två fina äggmackor. Men visionen om hur dessa skulle smaka raserades offantligt snabbt då Rebecca i sitt ägg fan en halvt utvecklad och totalt stendöd lite kycklng, väldigt nära ett kräk från min sida...

Så förmodligen får det bli lite FF X till morgonmat istället...

Och eftersom att jag är en man (eller i varje fall människa med snopp) som håller vad jag lovar kommer här lite bilder från VuuV. Tacka Mamie Mouse eftersom att jag min vana trogen inte tagit en enda bild...



Kärlek



Hulken II



En del av kärnan...



I bakgrunden - en liten dansk som var tysk och påtänd...



Mister progressive monkey...



Festivalsnygg...



Hulken I, sjukt att jag träffade honom där...



Bra musik om man står på dansgolvet och gråter. Vad Pontus gör vill jag inte veta...



Frukost samt festivalens styvaste nipple



Slice&Dice



SMILE!!!



Sista rycket i Camp Vev...


Jag nästa år...



En av anledningarna till att jag åker till VuuV...



Det här sammanfattar våran tripp till VuuV 2008

Men bäst av allt är att vi om lite drygt två veckor drar till Indian Spirit, ska bli efterblivet roligt...

Folk börjar...

...börjar på allvar att ilskna till över mitt exeptionellt dåliga bloggande. Därför tänkte jag nu frånga min nya vana att inte ursäkta mig över detta - alltså tänker jag göra just det. FÖRLÅT!!! Som tur är har jag bunkrat upp med massvis av mer eller mindre rimliga skäl till varför det än en gång blivit så.

1. Jag har tvingats att genomgå min livskris typ 15 år i förväg. Kanske kan jag när jag är 45 glädjas åt att det redan är avklarat men nu har det faktsiskt sugit röv en hel del.

2. Mammas dator har lagt av (den är dock fungerande igen). Att jag relativt för att inte säga sjukt enkelt hade kunnat koppla in min laptop till deras modem för på så vis avhjälpa problemet hör inte hit.

3. Jag har varit i Småland och jobbat på familjens stolthet - ett ruckel till renoveringsobjekt. Har sjuk träningsvärk i min sätesmuskel (lustigt ord) efter allt klättrande på stegar.

4. Den lilla tid som blir över för tankeverksamhet då man inte oroar sig över än det ena än det andra förpassar jag ovillkorligen till Tyskland - till Indian Spirit närmare bestämt. Om mindre än 3 veckor åker vi, behöver jag säga att jag längtar?

Har tyvärr inte tid att blogga mer men måste tyvärr gå och skvalpa i mig lite svenska kräftor och sen - något som jag väntat på hela veckan: FINAL FANTASY X. Igår saknade jag det så mycket att jag låg i en husvagn och lysssnade på soundtracket till detta mästerliga spel.

RSS 2.0